Over ons

Een vervelende parkeerdeuk? Is uw auto door een hagelbui overvallen? Carrosserieschade…de nachtmerrie van iedere autobezitter. Denken we dan. Gelukkig kan dat aangenamer uitzien. Er zijn immers goedkopere en snellere manieren. En de schade kan volledig hersteld worden. Met de nieuwste technieken zelfs voor de volle 100 %. A.S.K. is gespecialiseerd in deze technieken. Een geluk bij een ongeluk dus!

Onze uitdaging

Klanten zien in ons handelen waar wij als organisatie voor staan. Een schijnwereld opbouwen of zaken beloven die je als organisatie niet waarmaakt, werken niet in een toenemend transparante wereld.

Een positieve instelling heeft een grote invloed op de klanttevredenheid. Zo komt tussen de vijftig en zeventig procent van de klanten terug als een klacht wordt verholpen, maar stijgt dat aantal explosief naar 95 procent als de mede-
werker die helpt proactief en enthousiast is.

Waarom A.S.K

A.S.K is een professioneel bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in Exclusieve Car Polishing en uitdeuken zonder spuiten. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. De professionals van A.S.K hebben meer dan vijftien jaar ervaring in deze markt.

  • Kwaliteit en vakkundigheid
  • Markt conforme prijzen
  • Zowel particulieren als bedrijven
  • Wij komen ook op locatie alleen voor zakelijke klanten
  • Jarenlange ervaring
  • Hoge service

Contact met A.S.K.

Heeft u ook last van hagelschade, parkeerdeukjes, eikelschade of andere deukjes in uw auto en wilt u deze deskundig laten wegwerken door de specialist? Of wilt u een Exclusieve Car Polish? Neem hieronder contact met ons op.