Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een fantastisch alternatief voor traditionele reparatiemethodes. Deze uit Amerika en Japan overgewaaide techniek maakt het mogelijk om deuken op snelle en voordelige wijze perfect te herstellen Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Demonteren van onderdelen is niet nodig. En het overspuiten van carrosseriedelen evenmin. Daardoor is uitdeuken zo’n 50 tot 70 % goedkoper dan de traditionele technieken.

Hoe werk het

Met een speciale lamp met reflecterend licht wordt de deuk geanalyseerd. Vervolgens wrijven, duwen en masseren we de deuk met speciale tools uit de carrosserie. Een combinatie van puur vakmanschap en gebruik van eersteklas gereedschap.

Wanneer uitdeuken zonder spuiten?

Uitdeuken is zeer geschikt voor kleinere deuken (ter grootte van een 2 euro muntstuk). Denk aan parkeerdeukjes, transportschade of deuken door een openslaand portier. Maar ook bij grotere deuken boeken we vaak verbluffende resultaten. Een voorwaarde is dat de deuk niet misvormd of doorgerekt is.

Voordelen:

  • Perfecte kwaliteit. De schade wordt voor de volle 100 % hersteld. Er ontstaat geen lakschade.
  • Uitdeuken zonder spuiten is zonder meer voordeliger. U vermijdt dure demontage- en spuitkosten. En dat merkt u aan de factuur.
  • Snelle reparaties. Een bescheiden deuk kan in 1 tot 2 uur volledig hersteld worden. We repareren terwijl u wacht of een boodschapje doet.
  • De oorspronkelijke lakkleur blijft behouden. Geen kleurverschillen dus. Het is niet nodig om de carrosseriedelen over te spuiten.
  • Uitdeuken zonder spuiten is een bijzonder milieuvriendelijke techniek.

Lijmtechniek

Met lijmtechniek verwijderen we deuken op plaatsen waar we van binnenuit niet bij kunnen. Dezelfde methode wordt toegepast bij reparaties van hagelschade. Zoals bij de dakstijlen die van van binnenuit niet bereikbaar zijn.

Contact met A.S.K.

Heeft u ook last van hagelschade, parkeerdeukjes, eikelschade of andere deukjes in uw auto en wilt u deze deskundig laten wegwerken door de specialist? Of wilt u een Exclusieve Car Polish? Neem hieronder contact met ons op.