Hagelschade

Hagelschade komt in ons land helaas regelmatig voor. Door de klimatologische veranderingen zijn er steeds meer en hevigere hagelbuien die hagelschade veroorzaken. Vooral bij auto’s kan de schade door hagel aanzienlijk zijn. Een grondig en professioneel herstel van de hagelschade zorgt ervoor dat de waarde van de auto behouden blijft.

Hagelschade snel en efficient verholpen

Gelukkig kan de schade aan een auto door hagel, tegenwoordig snel en efficiënt worden verholpen. Voorheen moest de auto overgespoten worden, maar dat is nu verleden tijd. Door middel van de methode uitdeuken zonder spuiten, kunnen kleine hageldeukjes worden verwijderd, zonder de laklaag te beschadigen.

Gespecialiseerd Autobedrijf

A.S.K. is een professioneel autoschadebedrijf dat is gespecialiseerd in het herstellen van hagelschade. Dit doen wij met veel succes in binnen- en buitenland. Voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers hebben wij al vele deuken vakkundig weggewerkt. Wij werken onder andere voor particulieren, merkdealers, importeurs en verzekeraars.

Auto hagelschade herstellen
Voor onze behandeling
A.S.K Auto hagelschade herstellen
Voor onze behandeling
Auto hagelschade herstellen den haagAuto hagelschade herstellen den haag
Voor onze behandeling
Auto hagelschade herstellen Rootterdam
Na onze behandeling

Contact met A.S.K.

Heeft u ook last van hagelschade, parkeerdeukjes, eikelschade of andere deukjes in uw auto en wilt u deze deskundig laten wegwerken door de specialist? Of wilt u een Exclusieve Car Polish? Neem hieronder contact met ons op.